Christmas at the Manoir

Christmas at the Manoir 6 course menu at the price of 98€

Amuse Bouche
****
Foie gras de canard maison en terrine,
chutney de coings et brioche
or
Homard en Bellevue, gelée de bouillabaisse
****
Gratin de Coquilles St. Jacques au safran
****
Filet mignon de marcassin à l’aigre-doux de Pinot Noir
or
Nage de filets de sole
****
Abondance de Savoie, millésime 2013
****
Vacherin glacé au chocolat et oranges
****
Moka et bûche maison

Wine Service :

Ley-Schartz  – 2012 Gewürztraminer, cuvée Prestige Ahner Gëllebuer, moëlleux (servi avec le foie gras)
Domaine Faury à Chavanay en vallée du Rhône
2012 Saint-Joseph blanc
2010 Saint-Joseph rouge cuvée ‘Gloriette’

Menu price per person: 98 €
With the wines: 128 €

This menu is served Friday, 25th and  Saturday, 26th of December lunch and dinner.

Christmas in the Normandie 4 course menu at the price of 65€

4 course Theme Menu

around the 

‘Christmas in the NORMANDIE’

Amuse Bouche
****
Coquilles St. Jacques à la Dieppoise
****
Filets de sole normande
****
Camembert au Calvados
and/or
Tarte au pommes, sorbet cidre

Menu price per person : 65 €
Cheese and Desert: 7€ supplement

PEINTURE-2-MANOIR-KASSELSLAY  RESTAURANT-FLEUR-MANOIR-KASSELSLAY  Noel au Manoir ArrgmtTable AMARILLIS_MK