Restaurant
Our Restaurant, an ‘Etape-Gourmande’ offers a seasonal cuisine, authentic and tasty.
Our Restaurant
Chef ‘Hans Poppelaars’ favours the virtues of bio ! Organic products, locally found are cooked as per the availability of producers in the region and adjusted per season.
Various formulas of menus including a changing seasonal menu and a great variety of vegetarian dishes are offered to you.
Very attentive to the well-being and the health of our customers, special attention is paid to the problems of food intolerances and allergic people (gluten, lactose…).
Possibility to privatise the restaurant for the organisation of events (family reunions and/or company events, end of year celebrations…). We propose menu selections in line with your needs and requests.
Our Menus
Champagne 'Juste' brut Rosé, Lebrun-Servenay
Mise en bouche à partager
****
Coeur de Coquilles St. Jacques,
et betteraves rouges
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Rencontre de homard et
légumes d'hiver au gingembre
****
Sorbet à la rose
****
Tranche de boeuf au Saint-Amour,
parmentier de pommes de terre bio
or
Skrei rôti, lentilles et gnocchis maison,
jus de crustacés au pinot noir
****
Coeur de Neuchâtel de Normandie farci aux truffes
and/or
Symbiose de framboises et Yuzu en tête à tête
Wine Service:
J. Teiller - 2019 Menetou-Salon blanc 'Mademoiselle T',
vin biologique de Loire
Dom. Chardigny - 2020 St.-Amour 'À la folie'
vin biologique du Beaujolais
Aperitive and Menu per person: 99 €
Wine arrangement: 30 €
Cheese and desert– extra charge of 10€
This special menu is being served:
FRIDAY, February 10 - DINNER
SATURDAY, February 11 - LUNCH and DINNER
SUNDAY, February 12 - LUNCH
TUESDAY, February 14 - DINNER
Émincé de pommes de terre et champignons, huile vierge et truffe d'hiver
or
Carpaccio de langoustines crues marinées, caviar de truite et émulsion citonnée
****
Minute de St. Jacques et crevettes grises, sauce safranée
****
Filet de marcassin à l'aigre-doux de pinot noir et quetsches
or
Skrei meunière aux haricots coco et tomates confites
****
Vacherin Mont d'Or à la cuillère
and/or
Bavarois au chocolat et marrons,
compote de clémentines et meringue maison
Wine Service:
P. Clavel - 2020 Cascaille blanc, Montpellier
F. Richter - 2016 Dom. 2 clés Corbières Rouge
vins biologiques du Languedoc
Menu price per person: 72 €
Wine arrangement: 30 €
Cheese and desert– extra charge of 10€
Gelée de porcelet et terrine de volaille,
vinaigrette charcutière
or
Filet de truite tiède sur salade d'épeautre, lentilles et fèves des marais 'Saubounen'
****
Paleron de boeuf mijoté 4 heures au vin rouge, en croûte de champignons sauvages
or
Truite saumonée aux épinards, beurre blanc aux herbes
****
Chêvre frais ‚Geessenhaff Gillen‘ à la ciboulette
or
Parfait glacé au miel du pays,
liqueur de jaune d'oeuf bio Ferme 'Scharll'
or
Île flottante
Menu price per person: 55 €
Discover a 5 course menu around fresh, organic, seasonal vegetables
and let us surprise you …
Menu price per person: 60€ .