Restaurant
Our Restaurant, an ‘Etape-Gourmande’ offers a seasonal cuisine, authentic and tasty.
Our Restaurant
Chef ‘Hans Poppelaars’ favours the virtues of bio ! Organic products, locally found are cooked as per the availability of producers in the region and adjusted per season.
Various formulas of menus including a changing seasonal menu and a great variety of vegetarian dishes are offered to you.
Very attentive to the well-being and the health of our customers, special attention is paid to the problems of food intolerances and allergic people (gluten, lactose…).
Possibility to privatise the restaurant for the organisation of events (family reunions and/or company events, end of year celebrations…). We propose menu selections in line with your needs and requests.
Our Menus
Terrine de foie gras de canard et mousse de canard sauvage, brioche et aigre-doux de coings
or
Coquilles St. Jacques crues marinées, émulsion au citron
****
Petit chou farci au homard et épices
****
Médaillons de cerf à l’ancienne et son civet en repasse
or
Soufflé de filets de sole aux petits légumes,
beurre blanc
****
Fromages de Normandie
and/or
Méli-mélo d’agrumes, glace chocolat
Wine Service:
Schmit-Fohl – 2022 Gewürztraminer
‘Ahn Goellebour’ (servi avec le foie gras)
A&M Milà – 2019 Mas Comtal cuvée ‘Antistiana’, cépage Xarel-Lo, Catalogne
F. Fanti – 2019 Rosso di Montalcino, Toscane
vins biologiques de Luxembourg, Espagne et Italie
Menu price per person: 97 €
Wine arrangement: 33 €
Cheese and desert– extra charge of 15€
Our Christmas Menu is served upon reservation
Monday, 25 and Tuesday, 26 December
LUNCH AND DINNER
Coquilles Saint-Jacques crues et légumes marinés, huile vierge aux épices
or
Méli-mélo de potirons bio et truite fumée,
(ou bien végan)
****
Minute de plie aux moules de bouchot et beurre blanc
****
Canard sauvage à l’aigre-doux
or
Barbue aux champignons sauvages,
émulsion de crustacés au vin rouge
****
Assiette de fromages au lait cru
and/or
Croustillant aux quetsches et crème chiboust
Wine Service:
A&M Milà – 2022 Mas Comtal Gran Angular, cépage Xarel-Lo, vin bio naturel de Catalogne sans sulfites
Dom. Schmit-Fohl – 2022 Pinot Noir ‘Ahn Goellebour’ , vin biologique luxembourgeois
Menu price per person: 78 €
Wine arrangement: 33 €
Cheese and desert– extra charge of 15€
Filet de truite tiède aux herbes,
sur vinaigrette de lentilles et épeautre
or
Crème de potirons et truite fumée (ou bien végétarien)
****
Paleron de boeuf mijoté 4 heures au vin rouge
en croûte de champignons sauvages
or
Truite saumonée aux petits légumes et beurre blanc
****
Assiette de chêvre bio Petra Elsen de Hommerdingen en Eifel
or
Parfait glacé au miel du pays
or
Île flottante
Menu price per person: 58 €
Discover a 5 course menu around fresh, organic, seasonal vegetables
and let us surprise you …
Menu price per person: 60€ .